Skärmavbild 2014-02-21 kl. 11.43.48

Häromveckan möttes vi i Yes Goups styrelse för att utvärdera 2013 och titta framåt. Särskilt glada blev vi över att se att alla Yes Group-entusiaster är så generösa, medvetna och vill göra skillnad!

I julas anordnade Yes Group ännu en gång en Basket Brigade där matkassar delades ut till behövande barnfamiljer i Stockholmsområdet. Det var mycket uppskattat och massor av människor slöt upp, hjälpte till och bidrog med både tid, pengar och kontakter.
IMG_1376 IMG_1386
Sammanlagt skänktes 220 matkassar i Stockholm och inspirerade eldsjälar startade upp BB i andra städer. I Gävle delades 200 kassar ut och i Uppsala 100!!

Vi tycker förstås att detta är fantastiskt roligt och hoppas att ännu fler vill vara med och sprida glädje och göra skillnad nästa år.

Kontakta oss om du vill vara delaktig i Basket Brigade 2014 så hör vi av oss när det blir dags!

Utöver Basket Brigade bjuder Yes Group in en välgörenhetsorganisation till varje event som publiken har möjliget att stötta. Dessutom går en del av biljettintäkterna till detta ändamål. Under 2013 fick vi besök av följande organisationer:

SOS Barnbyar

Tjejzonen

Invisible Friend

Ihushi

Sammanlagt bidrog alla ni som kom till Yes Groups event under 2013 med 22000 kr till dessa organisationer! WOW!

TACK för att DU gör skillnad genom att komma på Yes Groups event, tipsa om oss och ge av dig själv, din tid och dina pengar för att göra skillnad både för dig själv och och för andra!