Eric Edmeades gjorde ännu en gång stor succé när han kom tillbaka till Yes Group! Den här gången pratade han om The Stage Effect som är den magnetiska dragningskraft som en riktigt skicklig talare kan ha på sin publik.

Han lärde oss bland mycket annat vikten av att kunna förmedla historier, att använda kroppsspråket medvetet och, kanske viktigast av allt, hur vi blir av med den där scenskräcken! Det var fantastiskt att se två modiga personer kliva upp på scenen och förvandlas att vara så nervösa att det var utmanande att svara på frågan vad de jobbar med, till att med entusiasm, glädje och självsäkerhet berätta fantastiska historier och ha full kontakt med publiken inom loppet av några minuter!

 

Skärmavbild 2014-03-04 kl. 15.26.53

Stiftelsen Trygga Barnen var kvällens välgörenhetsorganisation som inledde eventet med att berätta om sitt arbete med att hjälpa barn i familjer med alkohol- och drogmissbruk. Det är ett ämne som visade sig ligga även Eric varmt om hjärtat och han berättade att han växt upp i precis en sådan familj och uppmanade helhjärtat publiken att stötta organisationen. Fortsätt gärna med det för deras arbete behövs verkligen! 

Skärmavbild 2014-03-04 kl. 15.09.30

Kvällens utställare var Resultatbolaget som lottade ut en plats på ett Goalmappingseminarium, och vi lottade dessutom ut två biljetter till konserten med Deva Premal och Miten 

 

Vill du ha mer av Erics kunskaper om att tala, föreläsa och bli en magnetisk historieberättare? Då har Yes Group två erbjudanden till dig!

1. Ladda ner Erics e-bok The Stage Effect här.

2. Anmäl dig till Eric Edmeades Speaking Academy genom att skicka ett mail till info@sayyes.nu
Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar och du kan läsa mer här.

Skärmavbild 2014-03-04 kl. 15.03.40

 

 

TACK TACK TACK till alla yessiga människor som kom på eventet och bidrog med härlig energi och skön stämning och bidrog till att göra kvällen så fantastiskt lyckad! Publik, crew, utställare, välgörenhet och Eric – tillsammans skapar vi det som är Yes Group! Tack!