Project Description

I mars fyller Yes Group Sweden 5 år och det vill vi förstås fira. Vi är mycket stolta och glada över att kunna bjuda in till en heldag med helt fantastiska föreläsare. Under dagen kommer allt från flowtillståndet från det kognitiva neuro-vetenskapliga perspektivet till vilken attityd man behöver ha för att genomföra Paris-Dakarrallyt på mc att avhandlas. Både gamla och nya favoriter finns bland föreläsarna och de ser alla fram emot att ge Yes Group Sweden en minnesvärd födelsedag. Det blir lite som ett mini-UPW. Se bara på vilka som kommer!

Pa Joof är en av Tony Robbins master trainers; en mycket dynamisk föreläsare med stort hjärta och stor mänsklig kunskap som har en sällsynt förmåga att fånga publiken och skapa engagemang. Han kommer att prata om ”How to get things happening in your life” eller ”A Wealthy Mindset”. Vid Pas senaste besök höll han en mycket uppskattad föreläsning på Maximteatern i Stockholm.

Fredrik Ullén är professor i kognitiv neurovetenskap vid Karolinska Institutet. Han är också en hyllad koncertpianist. Hans forskning fokuserar på expertis, kreativitet och inlärning. Ett specialintresse som Fredrik har är flow, alltså det tillstånd av koncentration, glädje och absorption som vi kan uppleva när vi sysslar med utmanande uppgifter. Fredrik kommer att prata om flowtillståndet, dess biologi och kopplingarna mellan flow, produktivitet, kreativitet och välbefinnande. (Foto: Sara Appelgren)

Och sen har vi Annie Seel, rallyprinsessan, som är tuffare än de flesta. Hon säger Ja när andra säger Nej. Hon fortsätter när de andra ger upp. Som första IronWoman på MC i USA, innehavare av rekord med MC på Mount Everest och mycket mer kommer hon för att tala om värdet av att bejaka och säga JA.

Vi är mycket glada och stolta över att fantastiska Jairek Robbins, som väl knappast behöver någon närmare presentation, också har tackat ja till att fira Yes Groups femårsdag. Jairek Robbins – utvalda att tala på Tony Robbins seminarier – kommer med ett rykande hett seminarium om relationer.

Och som om inte detta är nog kommer en stor favorit från december 2008 tillbaka och gästar oss. Eric Edmeades är en av talarna på Tony Robbins Business Mastery och han kommer att tala om just hur du skapar framgång i din business. När Eric inte skapar framgång själv eller föreläser ägnar han sig t.ex. åt att hålla seminarier i personlig utveckling, samtidigt som deltagarna bestiger Kilimanjaros topp.

Som du märker blir det en heldag med ett mycket fullspäckat schema. Det innebär att det blir intensivt, interaktivt, intressant och förstås utvecklande. Att det också blir roligt och underhållande är bara en bieffekt.

Kom och fira med oss!

Plats: Garnisonen, Karlavägen 100, Stockholm 

Tid: 08.30 – 18.30 

Pris: 995 kr och då ingår även lunch 

Anmälan

Varmt välkommen!