Project Description

Första december kommer Yes Group-veteranen Eric Edmeades tillbaka till Stockholm och avslutar ett yessigt 2014 med att lära oss allt om naturlig hälsa. Detta vill du inte missa!

Erics intresse för god hälsa började med att han själv saknade det. I ett decennium försökte han utan resultat bli av med kroniska besvär genom läkarbesök, krämer, piller mm. Till slut fick han nog och tog saken i egna händer.
Genom att studera hur människan är designad att äta och leva gjorde han små justeringar i sina vanor – och blev på en månad av med besvär som läkare inte kunnat frigöra honom från på över tio år – och gick ner 13 kg! Idag mår han bättre än någonsin och brinner för att lära andra hur de kan må lika bra.

Erics efterforskningar ledde honom till studier som visade att djur som lever i fångenskap får samma sjukdomar som vi i värstvärlden ofta har, och han insåg att vårt moderna samhälle tagit oss långt från vår naturliga miljö och våra ursprungliga behov.

I jakten på svar reste han ända till Afrikas djungler där han levde med ursprungsbefolkningar i jakt- och samlarsamhällen för att lära sig mer om naturlig hälsa.

Nu kommer Eric tillbaka till Yes Group för att dela sina kunskaper om hälsa med dig! Du kommer bland annat få veta mer om:

  • Hur du enkelt kan sänka eller höja din vikt genom att förändra din relation till en sorts livsmedel.
  • Hur du kan sova mycket djupare så att dina dagar blir mer produktiva och njutbara.
  • Att enkelt bryta matvanor och beroenden så att du kan leva på dina egna villkor.
  • Vilken mat som är livsviktig för din hälsa och varför du inte får tillräckligt av den.
  • Sambanden mellan kost, energi, hälsa och sexlust.
  • Att stärka minnet och koncentrationsförmågan.

 

Tid: 2014-12-01 18.00 – 21:30 (insläpp 17.30)

Plats: Rörstrands Konferenscenter, Karlbergssalen. Rörstrandsgatan 5 (ingång via Filadelfiakyrkan)