Project Description

I samarbete med Inspirator AS bjuder Yes Group Sweden nu in till ett kostnadsfritt inspirationsevent. Detta passar perfekt för dig som funderar på om UPW kan vara något för dig. Det passar också för dig som redan har bestämt dig och vill värma upp inför UPW i London i maj. Och det passar för dig som inte har någon aning om vad UPW är 😉

Pa Joof är en av Tony Robbins elite trainers. Enligt oss är han en av de allra bästa; en karismatisk, energifylld och engagerad talare och coach som har inspirerat, motiverat och förändrat tiotusentals människor i olika skeenden i livet. Han kommer att dela med sig av tekniker för hur du kan hjälpa dig själv och andra att skapa den förändring du önskar, eller som man uttrycker det på engelska: Create the Life You’ve Always Dreamed of this 2012! :-)

Enligt Tony Robbins är det största hindret som står mellan oss och våra mål brist på rätt tekniker. Tekniker för att förändra tillstånd, för att förändra förhållningssätt och attityd osv. Och tekniker kan vi ju lära oss. Oavsett vem du är eller var du befinner dig i livet får du under den här workshopen tillfälle att lära dig några förändringsstrategier som k a n förändra ditt liv. :-)

Tid: Tisdagen den 24 april kl 18.00 – 21.00

Plats: Maximteatern, Karlaplan 4