Project Description

När dina relationer fungerar så fungerar också ditt liv. Relationer avgör om vi är lyckliga, framgångsrika och friska och påverkar vårt kärleksliv, oss själva, vår familj, våra vänner, om vi får jobbet, hur vi har det med våra kolleger, ja listan kan göras lång.

Vill du bli bättre på att förstå, respektera och uppskatta skillnaderna mellan män och kvinnor? Vill du veta vad män och kvinnor verkligen menar med det de säger? Eller hur vi reagerar olika på stress och hur detta påverkar relationerna? Eller hur du bäst kommunicerar i både dina professionella och privathur du kan förbättra dina privata och dina personliga och professionella relationer? Varning: En bieffekt av kvällen kan vara att du fördjupar din relation till både dig själv, din partner och dem du älskar.

Vi är mycket stolta och glada över att ingen mindre än relationsexperten, författaren och terapeuten John Gray kommer till oss! I över 30 år har han hjälpt män och kvinnor att förbättra sina privata och professionella relationer och han har, som du säkert vet, bl.a. skrivit bästsäljaren Män är från Mars, Kvinnor är från Venus. Boken som kom ut på 90-talet har sålts i över 50 miljoner exemplar på 50 olika språk. Nu kommer han till oss för att dela med sig av det senaste från sin nya bok.

John Grey

Dessutom kommer författaren, coachen och föreläsaren Brigitte Sumner som har specialiserat sig på relationer mellan  par, mellan barn och föräldrar samt relationer i arbetslivet. Hon är Elite Mastery Coach för Anthony Robbins Companies och har bl.a.  skrivit boken ”Give him back his balls”. Under kvällen kommer att hålla sin föreläsning ”Balancing your masculine and feminine energies for happy relationships’.

Tid: den 9 februari 2012 kl 17.30 (start 18.00) till 21.30 

Plats:Finlandshuset, Snickarbacken 4, Stockholm – hitta

Pris: 300 kr (administrativ avgift om 12 kr tillkommer)