Project Description

Skulle du vilja ha bättre tekniker för att komma på idéer, hitta lösningar och upptäcka nya möjligheter? Vill du passa på att smörja tankemaskineriet med nya insikter om vår explosiva innovationskraft? Vill du utveckla din unika kreativa förmåga till kreativitet och få en gladare hjärna? I så fall är nu ett bra tillfälle för dig att säga _________ (använd din redan befintliga kreativitet och fyll i rätt ord)!

 

Under kvällen kommer du att träffa Johnny Sundin, som med ”Happy Brain – 100 miljarder hjärnceller kan inte ha fel!” föreläser om hur man får en gladare hjärna, varifrån nya idéer kommer och varför man kan säga att kreativiteten är hjärnans egen speciella friskvård. Rätt tänk ger en gladare hjärna – en HappyBrain.

Du får också möta dr. Sivasailam ”Thiagi” Thiagrajan, en otroligt karismatisk, varm och energigivande utbildare som lekfullt trollbinder deltagarna. Thiagi har bl.a. en doktorshatt 
i vuxenpedagogik, har skrivit över 40 böcker och utbildat i över 24 länder. Thiagis pass under kvällen är för dig som jobbar i eller med grupper och lära dig olika tekniker för att höja kreativiteten. Alla tekniker är baserade på vad forskningen kommit fram till om hur hjärnan skapar, utvärderar och kombinerar idéer.

Anmäl dig här.

Tid: den 7 november kl 17:30-21:15.
Lokal: Ersta Konferens & Hotell, Erstagatan 1 K, Stockholm. För mer information: http://www.erstadiakoni.se/konferens
Pris: 300 kr

Hämta PDF om eventet här.

Yes Group hälsar dig varmt välkommen!

 

Du kan läsa mer på http://www.thiagi.com/