Project Description

Tittar du på din partner på samma sätt som du gjorde när ni var nykära, eller mer som på en gammal jacka som hänger i hallen? Ja, det frågade Satori Mateu oss förra gången han föreläste hos oss om hur man skapar mer passion i relationen. Den 5 november är han äntligen tillbaka hos oss med ett helt nytt seminarium om hur du skapar autentisk lycka och fungerande relationer!

Satori har i över 20 år föreläst internationellt själv och tillsammans med bl.a. John Gray och Tony Robbins. Han hjälper människor att skapa och leva i genuin kärlek och lycka och göra sina liv kärleksfullare, rikare och mer meningsfulla! Under den här kvällen får även du ta del av nycklarna bakom att eliminera rädslor, ilska och tomhet för att istället fylla ditt liv med härliga relationer, mer glädje och sann lycka. Satori kommer t.ex. att prata om hur du:
– Släpper rädslan för att inte vara tillräckligt snygg, sexig, smart, framgångsrik och perfekt.
– Lär känna den riktiga källan till smärta i ditt liv, vad du kan göra åt den och hur du kan blir verkligt fri och lycklig.
– Förstår varför du och andra blir arga (det är inte som du tror).
– Hittar äkta villkorslös kärlek – och du får veta varför så många aldrig lyckas.

Som om inte det vore nog, kommer Satori även att delge oss de fem stegen till att aldrig mer känna dig otillräcklig, avvisad och kritiserad.

Som vanligt håller vi till på Finlandshuset. Vi börjar kl 18.00 men dörrarna öppnas 17.30 och evenemanget pågår till kl 21.30.