Project Description

DEVELOPING HIGH PERFORMANCE BY HARNESSING THE POTENTIAL OF THE MIND
Genom arbetsbaserad mindfulnessträning så kan vi träna vår ”uppmärksamhetsmuskel” för att bli mer fokuserade, effektiva och högpresterande även under hektiska perioder. Det uppnår vi genom engagerad träning i att ta kontroll över våra tankar och stänga av autopiloten, och med större fokus kan ta sig an mailboxen, möten, kommunikation, prioritering och andra kärnaktiviteter i ett aktivt och framgångsrikt liv.
Rasmus kommer att dela med sig av sin stora erfarenhet på området och konkret visa hur vi med en enkel – men mycket kraftfull – metod kan bli mer effektiva och samtidigt uppnå ett högre välbefinnande.

Rasmus Hougaard är en framstående internationell auktoritet på mind training för att uppnå ökat fokus, effektivitet och klarhet. Han är grundaren av och VD för The Potential Project som arbetar med Fortune 500-företag i 22 länder i U.S.A., Europa, Asien och Australien. Bland The Potential Projects klienter finns bland annat Accenture, Nike, American Express, Microsoft – för att bara nämna några. Rasmus har Master’s Degree i Organisational Development and Learning och Bachelor’s Degree i filosofi. Hans bok ”Et sekund foran” har uppnått bästsäljarstatus i Danmark och fått stående ovationer i dansk press.