Project Description

Med ”Legendary Life” avses det liv vi är menade att leva. Har du någon gång undrat om det inte är meningen att du skulle ha varit lyckligare, rikare, friskare, mer inflytelserik och ha påverkat din omgivning ännu mer fram till nu? Undrar du var äventyret, den inre friden, möjligheterna, den passionerade kärleken och de materiella tillgångarna tog vägen och om de kommer att dyka upp?

Vi är väldigt stolta att den 10 september få presentera Judy May Murphy, framgångscoach, föreläsare och författare. Hon anlitas flitigt av flera av världens främsta föreläsare och coacher och du kommer genast att förstå varför när du ser henne. Hon föreläser på de största scenerna i branschen, förekommer i de största tv- och radioshowerna i Europa och USA och har skrivit 7 böcker (bl.a. ’Your Life Only A Gazillion Times Better’ and ’Sleeping Your Way To Success’). Nu specialiserar hon sig på att hjälpa människor att komma in i sin egen ”genizon” där de kan leva sitt eget ”legendary life”.

Du kan se en videohälsning från henne här: http://www.youtube.com/watch?v=sj_3X1-SFMA

Judy May har specialiserat sig på att dels hjälpa människor att identifiera sina största drömmar, dels visa dem hur deras tidigare strategier har hindrat dem att nå sina drömmar. Under hennes workshop på Yes Group kommer tre saker att hända dig;

1. Du kommer att inse att du inte ens har drömt din bästa dröm än och du kommer att börja skapa en ny och bättre dröm.

2. Du kommer att upptäcka att dina tankar – liksom 99 % av alla människors tankar – har gjort dig svagare och mindre kärleksfull,

3. Du kommer att förstå att det är mycket lättare att förverkliga din nya dröm än det skulle ha varit att förverkliga din gamla dröm.

Tid: den 10 september 2012 kl 18.00 – 21.30

Plats: Finlandshuset, Stockholm

Pris: 319 kr (varav 19 är en avgift för betaltjänsten)

 

Varmt välkommen! Och hjälp oss gärna genom att sprida den här inbjudan till dina vänner.