Project Description

Kom och mys med Yesgänget på årets Julmingel. Förutom god mat från
Vurma får du bästa tipsen från Hälsorådgivaren Ingela Janlert och Coachen Malin Nyman.

Efter ett fantastiskt verksamhetsår med otroliga föreläsare avslutar vi 2013 precis som förra året med ett julmingel. Vi vill hinna träffas, umgås och prata ilugn och ro med alla medlemmar, gäster, crew och föreläsare samt alla som känner sig yessiga. Därför bjuder vi nu in till gemensamt mingel och mys och med kortare avbrott för annat yessigt den 5 december kl 18-21 på fina restaurangen Vurma på Birger Jarlsgatan 46 1 tr upp där vi har lokalen för oss själva.
Utöver att umgås med yessiga människor kommer du bl.a. att få höra hälsorådgivaren Ingela Janlert ge tips om mat och må bra i jul. Malin Nyman kommer att dela med sig av coachens bästa jultips.

Allt detta för att optimera möjligheten att få en riktigt skön december och en Superyessig Jul. Huvuddelen av kvällen ägnas ändå åt att helt enkelt vara sociala och umgås.

Vi förbehåller oss också rätten att komma med oannonserade påhitt och kanske någon överraskning.
Du säger Ja genom att anmäla dig (via knappen nedan) och betala 250 kr på Simple Signup.

Eftersom vi beställer mat (som ingår i priset) till evenemanget underlättar du för oss om du anmäler dig i god tid. Ange också om du vill ha kött, fisk eller vegetariskt.

Maila info@sayyes.nu om du har t.ex. allergier eller annat avseende kosten som vi bör veta. Vi betraktar ditt ja som bindande och ser verkligen fram emot att träffas och hinna umgås mer med er alla.

Anmäl dig direkt för att säkra din plats!