Project Description

Enligt vår nästa föreläsare Johan Ekenberg är det vad nästa evenemang kommer att handla om. Eller kortare uttryckt: sex. Det finns många föreställningar och teorier om sex. Johan Ekenberg, som är en av Sveriges mest kända talare i ämnet, utlovar ett helt nytt sätt att se på sex och intimitet, på ett plan där de flesta aldrig har fått vara med och där det handlar om att bejaka livet. Välkommen till Yes Group den 13/5 kl 18.00-21.30 på Finlandshuset.

Johan Ekenborg säger att ”De flesta verkar tro att sex handlar om att producera orgasmer, men sex utfört på rätt sätt skapar kärlek och hälsa. Att vara en bra älskare handlar mycket lite om teknik, det handlar om att ha tillgång till djup kärlek och förmågan att vara totalt närvarande med sin partner.”

Johan Ekenberg har jobbat med sexkurser, författarskap och talarverksamhet i drygt 20 år. Han sticker ut hakan och påstår att den sexualitet vi idag pratar om offentligt är vidrigt ytlig. Sex är väldigt kontroversiellt och många människor är onödigt rädda för att prata om det. Det är något som Johan Ekenberg vill ändra på. Han vill hjälpa människor att se på sex på ett mognare sätt. Ett sätt som bejakar livet, oss själva, som skapar kärlek och närhet och hälsa.

Den 13 maj mellan kl 18.00 – 21.30 kommer Johan Ekenberg att ge en mer utförlig beskrivning om vad han menar.

Varmt välkommen!