Project Description

Kraften hos det undermedvetna och hur vi kan påverka det har alltid fascinerat. Den senaste siffran vi har läst är att det undermedvetna är hela 30 000 gånger starkare än det medvetna. Tänk om vi med hjälp av hypnos kan nå och påverka vårt undermedvetna att göra förändringar vi alltid har velat? Allt från att bli framgångsrik till att ”bara” sluta röka, gå ner i vikt, sluta vara rädda för att misslyckas, bli av med en fobi, bli bra på att tala inför folk etc.

Det är i alla fall vad Doug O’Brien håller på med. Hypnos och NLP är nära sammankopplade, och Doug O’Brien är en mästare i båda. Under 80-talet jobbade han med Tony Robbins och numera reser han världen runt och håller kurser, föreläsningar och demonstrationer om hypnos och NLP. Doug har med hypnos hjälpt människor att göra stora förändringar i sina liv, bli av med fobier, sluta röka eller gå ner i vikt och stanna där, efter en enda session. Nu kommer han för första gången till Yes Group Sweden och delar med sig av sina kunskaper!

Den här kvällen får du:
– En introduktion till NLP och hypnos, vad det handlar om och hur det kan användas till din fördel.
– Se eller själv delta i en eller två demonstrationer på scen. Du som har en rejäl och begränsande fobi, och som vill bli av med den, här är din chans!
– Som del av publiken bli försatt i trans av Doug i syfte att skapa maximal samklang mellan det medvetna och det undermedvetna i våra hjärnor, så att de drar åt samma håll och vi kan uppnå de mål vi önskar.
– Gillar du grupptransen får du den också inspelad och kan lyssna på den så många gånger du vill för att ytterligare förstärka dess effekter.

Doug O’Brien lovar en händelserik, spektakulär och rolig kväll den 7 maj och vi hälsar honom, och dig, varmt välkomna till Finlandshuset!
Dörrarna öppnas 17.30 och vi startar från scen kl 18.00.