Project Description

Efter ett fantastiskt verksamhetsår med otroliga föreläsare och lyckade evenemang satsar vi nu – i all enkelhet och i liten skala – på ett helt annorlunda evenemang i december och lägger fokus på alla yessiga medlemmar, gäster, föreläsare och crew. Och, vill du vara med och ge mat till behövande här i Stockholm i jul? Välkommen då att delta i Basket Brigade i Kungsholmens kyrka den 20 december.

Decembermingel: Välkommen på Yes Groups mingel den 10 dec kl 18-21 på Hotel Adlon, Vasagatan 42. Utöver att umgås med yessiga människor får du höra Mia Nilsson berätta om Tony Robbins Platinum Group. Andra inslag blir mat och vacker sång och kanske även någon överraskning. Du anmäler dig här och det kostar 150 kr. Eftersom vi beställer mat (som ingår i priset) till evenemanget underlättar du för oss om du anmäler dig i god tid.

Den 20 december går Basket Brigade av stapeln i Kungsholmens kyrka. En BB är när en individ gör i ordning en korg med mat och andra nödvändigheter och personligen levererar den till en familj eller individ som behöver den. I Stockholm samarbetar Yes Group Sweden med Kungshomens kyrka där prästen kommer att tala lite, några artister underhåller och därefter delas matkassarna ut. Och för dig som inte kan komma själv finns möjligheten att bidra med hjälp av Ica Fältöversten som ger rabatt och levererar en papperskasse full med mat för endast 350 kr. Du kan beställa din matkasse här. Välkommen att bidra! För dig som vill komma med en kasse behöver vi ditt svar till senast den 17 december – Kungsholmens kyrka bjuder in samma antal behövande som det kommer att finnas julkassar. För frågor – ring Ingela på 0705-889957.

Ett hett decembertips från Yes Group är också evenemanget ”Där vägarna möts” med bl.a. Thomas di Leva, Kay Pollack i Kungsholmens kyrka den 21 december. Du kan läsa mer här.

Varmt välkommen att mingla med oss och njut din december!