Project Description

I en värld som snurrar allt fortare och fortare, där fler och fler upplever att de inte riktigt har kontroll över det som händer och sker. Livet liksom flyger fram. Känner du igen dig? Hur skulle ditt liv bli annorlunda, för dig själv och de runt omkring dig, om du hade bättre kontroll, mer flyt och en starkare livsbalans?

Under denna kväll kommer Martin fokusera på området “att leda sig själv i en allt snabbare värld”. Föreläsningen spänner allt från konkreta tips om personlig effektivitet till att förbättra sin livsbalans och undanröja det som förhindrar samt förstärka det som bidrar. Som deltagare går du inte oberörd och du kommer gå hem denna kväll med en verktygslåda som du kan använda direkt.

”Det är i förarsätet som du kan påverka resultatet av ditt arbete”

Martin Höckenström är en av Sveriges mest uppskattade inspirationsföreläsare i att bemästra det moderna arbetslivet, skapa livsbalans, att leda sig själv och att skapa personlig framgång. Martin arbetar som en av Tony Robbins förändringsledare med hela världen som arbetsfält. Martins framträdanden är särskilt uppskattade tack vare hans hängivenhet att dela med sig av konkreta och direkt applicerbara verktyg. Hans förmåga att bjuda på sig själv och blanda motivation och metodik skapar en hög energi och en vilja att utvecklas.
Som en av de mest eftertraktade resurserna inom personlig utveckling hjälper Martin entreprenörer, företagsledare och människor som vill utvecklas att nå nya framgångar. Hans erfarenhet, produkter och träningar används av bland annat Walt Disney, Stena Fastigheter, Manpower, Preem, Clarion Hotels, Skanska, Sveriges olympiska kommitté, BMW, Svenska kyrkan samt flera organisationer inom den offentliga sektorn.

Nu kommer han till Yes Group!
Datum: 9 november kl. 18.00-21.30
Plats: Finlandshuset, Snickarbacken 4, Stockholm
Pris: 319 kr

Anmälan