Vilket fantastiskt bra event vi hade i måndags! Fulla hus, de snyggaste utställarna med mycket generösa priser till vår utlottning, en välgörenhetsorganisation – Operation Smile – som fick tårarna att trilla och mungiporna att höjas. Också förstås Satori Mateu som jobbat över 12 år med Tony Robbins och har mycket matnyttigt att dela med sig om när det gäller relationer. Jag lärde mig massor! För er som önskade att ni var med: här följer längst ner en kort genomgång av Satoris råd för att skapa en relation som du verkligen vill vara i.

Jag vill passa på och tacka alla i crew som kom och ställde upp alla stolar i rummet, köpte blommor, ordnade crewmat, gjorde i ordning välkomstdrinkar, ordnade utställarborden och välkomnade välgörenhetsorganisationen, tog hand om lotterna och utlottningen av alla fina priser och mycket mer. NI äger! :-)

Utställare för kvällen var Go For Life som har fantastiska goda och nyttiga produkter och som de är extremt generösa med, NLP Professionals – NLP för proffs helt enkelt, Zinzino – med det godaste och snyggaste kaffet :-) och My coaching – som förstås coachar till framgång och som dessutom har coola och snygga förändringsarmband. Tack vare er kunde vi lotta ut flertalet jättefina priser såsom coachingsessioner med och utan NLP.

När Operation Smile visade sin film om barn som har fötts med deformiteter i ansiktet och hur dessa behandlats var inte många ögon torra i rummet. Flickan som först döljer sin mun med nallen när hon filmas och sedan inte kan tro sina ögon när hon ser att hålet mellan munnen och näsan är borta är helt obetalbar. Vi har det så bra i Sverige och tänk att det finns möjlighet för oss att hjälpa andra! En operation kostar 2 400 kr och räddar ett barn från ett liv som utstött. Under kvällen samlade vi ihop till mer än fem operationer! YES!

Satoris erfarenhet och kunskaper kring relationer och mänskligt förändringsarbete är gedigna, grundade och värdefulla. Vi är såååå glada att han sade JA till oss. Han pratade om villkorslös kärlek, om manlig och kvinnlig energi och hur dessa påverkar varandra. Alla vi som lyssnade blev också lyckliga av att höra att alla kan skapa en relation som även på sikt innehåller både kärlek och passion. Satori delade också med sig av hur den processen går till… Jag skulle vilja lyssna på honom länge! Stort grattis till den lyckliga som vann Satoris bidrag till vårt lotteri  – biljett för två personer på hans heldagsevent den 20 november Love.. Passion…. Connection…

Slutligen, tack alla som kom! Ni var med och bidrog till en fantastisk kväll!

Satoris process för att säga JAA till din relation:

STEG 1: Skapa klarhet. Dvs, ta reda på var du befinner dig och var du vill komma? Fundera ut t.ex. var i relationsskalan du befinner dig.

1. Vi har kärlek och passion

2. Vi har kärlek eller passion

3. Vi är room mates

4. Jag planerar min flykt ut ur den här relationen

5. Jag är singel och är öppen för relation

6. Jag är singel och vill inte ha någon relation

Och fundera på vad som är ditt ”blueprint” för relationer. Vad är dina valda sanningar om hur relationer är eller kan vara, vad är möjligt för dig. (Här rådde Satori oss som tyckte det var svårt att bara titta på de resultat vi lever i).

När det gäller var du vill komma tänk också på vad syftet med det är. Varför vill du det? Vad kommer det att ge dig?

STEG 2: Verktyg och strategier

För att lyckas behöver du någon gång har upplevt hur det är att känna sig älskad, du behöver någon gång i ditt liv ha varit kreativ och någon gång också spontan. Har du upplevt detta har du också de verktyg som behövs för att lyckas. :-)

Den allra främsta strategin sedan, kärleksstrategiernas moder, är ”Gör i slutet av relationen det du gjorde i början av relationen, och det blir inget slut på relationen. Dvs. tänk tillbaka på när du var upp över öronen förälskad. Hur uppvaktade du, flörtade du, överraskade du, ansträngde du dig för att vara attrahera din partner? Vad gjorde du för honom eller henne. Hur tittade du på honom eller henne? Så, som Satori sa, om du tittar på din partner idag på samma sätt som du tittar på en gammal jacka som hänger i hallen, är det så konstigt att gnistan synes vara borta? Vad tror du händer om du ger din partner samma blickar som du gjorde i början?

STEG 3: Integrering

Fråga dig själv: hur kan jag vara mer kärleksfull?

Vi fick skriva ner vad vi verkligen vill ha i en kärleksrelation, vad vi verkligen inte vill ha i en kärleksrelation och sedan vem vi behöver vara för att kunna ha den relationen vi verkligen vill ha. Det vi vill ha behöver vi också kunna vara i och ge själva. För att starta genast bad Satori oss att skriva ner två saker vi kunde göra direkt för att starta processen.