Wow! Vilken härlig kväll med Luis Cordoba! En jättefin lokal på Finlandshuset, fantastisk energi från alla deltagare, dyra priser att lotta ut från våra generösa utställare och en otrolig närvaro från föreläsaren. Jätteroligt också att Farsor och Morsor på stan kom och berättade om sin verksamhet. Vill du bidra till deras verksamhet kan du göra det antingen genom att bli farsa eller morsa (bra sätt att öva innan du har egna riktiga finniga tonåringar som är fulla på stan antar jag…) eller genom att ge ett ekonomiskt bidrag.

Jag funderade innan på vad det är som gör att Luis Cordoba fyller rummet så till den milda grad att vi behöver byta lokal och jag tror för min del att det är hans kongruens och närvaro. Han äger rummet på ett ödmjukt och respektfullt sätt. Och sen träffar han så rätt när han beskriver vardagssituationer och hur jag pratar med mig själv.

Nu har jag blivit påmind, igen, om att det oftast är sakerna jag skjuter upp som jag mår bäst av att göra…. Att det är lättare att inte träna men att jag mår bättre om jag tränar. Att det är lättare att inte anstränga mig i min relation men att jag mår bättre om jag gör det. Att det är lättare att snooza än att inte snooza. Och allt det där är helt omöjligt om jag ”sover” mig igenom mitt liv och det är svårt om jag är medveten och vaken. Tack Luis!

Och tack alla ni som var med och bidrog – Njuta Spa, Existens och Go For Life, alla i crew som kommer tidigt och altruistiskt hjälper till med sin tid, energi och engagemang och tack alla medlemmar och deltagare som gjorde kvällen till det den blev. Utan er, definitivt inget Yes Group!