Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

Skapa det liv du vill – Dumpa bagaget! Ett föredrag med Anders Magnusson

Genom att lära dig hur du kan försonas med dig själv och dina erfarenheter blir du fri att skapa det liv du vill.

Livet är fullt av upp- och nedgångar såsom separationer, tillitsförluster, dödsfall och mycket annat.  Vi lär oss ofta mycket om hur vi skaffar oss saker men förvånansvärt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar.

Bristande kunskap om hur vi kan få läkning för att kunna gå vidare, leder ofta till att vi fastnar i ett ältande, medvetet eller omedvetet, som tar både tid, energi och uppmärksamhet. Genom konkreta fungerande verktyg kan du lämna smärtan av det som hänt bakom dig, för att leva din fulla potential här och nu.

Dumpa bagaget är ett föredrag som ger verktyg för livet. Under föredraget får du veta mer om:

  • Mod till förändring
  • Kraft till handling
  • Nycklar till frihet
  • Släpp dina inre hinder
  • Konsten att förlåta

Vem är Anders?
Anders Magnusson är elitidrottaren som fastande i missbruk och kriminalitet. För att vända sitt liv blev han civilekonom vid Handelshögskolan, men det var först när Anders år 1998 blev nykter och drogfri som förändringen skedde. Sedan dess har Anders vigt sitt liv åt egen personlig utveckling och att hjälpa andra.

Boken Sorgbearbetning
Alla deltagare får boken Sorgbearbetning, värde 230 kr. Ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster.